Antidepressiva

Antidepressiva zoals prozac, worden, hoewel ze talloze schadelijke bijwerkingen hebben, nog steeds aan miljoenen mensen uitgedeeld, ondanks ontelbare onderzoeken die hebben aangetoond dat ze niet meer effect hebben dan een placebo, maar wel met schadelijke bijwerkingen.

Uit hersen onderzoek weten we dat alle genezingen in het lichaam door de hersenen gereguleerd wordt. Dit is herhaaldelijk door vele onderzoeken bevestigd, inclusief die van antidepressiva die consistent falen, om het beter te doen dan placebo's.

Andere van de vele directe of indirecte gevaarlijke medicijnen op de farmaseutische zijn, Serotax (paroxetine, Zyprexa (olanzapine) en nog vele andere.

Antidepressiva verstoren de meest fundamentele functies van het lichaam, inclusief de vertering van het voedsel en de celstofwisseling. Dit verteld uw huisarts u niet.

Patiënten die b.v. het populaire antidepressiva paroxetine-Serotax toegediend kregen, kunnen zich plotseling veel hongeriger voelen dan normaal en voelen zich na de maaltijd niet voldaan. Hierdoor eten ze steeds meer; een zekere weg naar gewichtstoename en obesitas. Obesitas wordt als de belangrijkste risico factor voor het krijgen van de meest chronische gezondheidsproblemen, inclusief hart- en vaatziekten, kanker en diabetes, gezien. Sommige algemeen gebruiken antipsychotica, zoals olanzapine (Zyprexa) kunnen in korte tijd een gewichtstoename van 15 kilo te weeg brengen. Dit medicijn stimuleert dopamine, het hormoon dat hunkering naar voedsel veroorzaakt. Deze klasse van medicijnen verlaagt ook het gehalte aan leptine, een eiwit dat de eetlust onderdrukt. Met andere woorden, degene die antidepressiva gebruiken kunnen zo'n onnatuurlijke grote eetlust krijgen dat die niet meer door méér te eten onder controle kunnen houden. Denk eens aan de verwarring en de chaos die dit in de rest van het lichaam veroorzaakt. Als gevolg van de productie van meer insuline en spijsverteringssappen, zoals zoutzuur, gal en enzymen, om de alsmaar toenemende hoeveelheden van schadelijke afvalstoffen te verwijderen. Een verhoogde afscheiding van insuline verhoogt op zich zelf al het risico op kanker. (bron: Andreas Moritz)

Laat uw huisarts een alternatief geven, die zijn er, maar deze zal hier niet op ingaan, daar zijn geen verdiensten aan verbonden voor hem.