Wat is orthomoleculaire therapie eigenlijk.

24-06-2018

Waarvoor dient Orthomoleculaire therapie.

Vele mensen kennen het woord orthomoleculair niet, het betekent "Goede moleculen" vitaminen en mineralen waar ons lichaam voor zorgt om in goede conditie langer en gezonder te leven zonder gebreken.

Orthomoleculaire therapie is voor iedereen groot en klein, uw lichaam op een natuurlijke wijze in vorm te krijgen en te behouden voor een langer en gezonder leven zonder gebreken. Ja dat kan, het is bewezen dat met de juiste voeding ziekten genezen kan. Met de aanvullende suppletie mogelijkheden kunnen vele klachten verholpen worden maar kies dan wel de goede (niet van een winkelketen). Wij willen u hierbij helpen om voor de juiste vitaminen en mineralen te kiezen.

Zoals gezegd:

Er is nog nooit iemand gestorven aan goede voeding, wel miljoenen aan medicijnen.

Bent u of hebt u last van,

lusteloosheid,

futloos,

slapeloosheid,

tegen de diabetes grens aan,

griep of verkoudheid,

hoge bloeddruk,

verhoogde cholesterol,

blaasontstekingen,

artrose pijnen,

vermoeidheid,

fibromyalgie,

na een operatie niet helemaal opknappen of te langzaam,

eczeem,

puisten,

lusteloze benen,

verstijfde aderen,

haaruitval,

kinderen die niet goed eten,

gaat u veel naar fastfood ketens,

(Laat u uitleggen waarom dit slecht is.)

Het is nooit te laat om te starten met goede vitaminen en mineralen. Een huisarts pakt eerst zijn medicijnenboek en dan het recepten boekje en u staat binnen 7 minuten weer op de stoep met een recept dat u misschien helemaal niet wilt. Laat het u uitleggen, een gesprek wordt discreet behandeld.

Gebruik gebieden met foto's om de inhoud visueel te splitsen

Naast titels werken afbeelding secties ook geweldig bij het splitsen van de inhoud op de juiste plaatsen. Belangrijkste onderdelen van je blogbericht kan je scheiden door een afbeelding wat overeenkomt met een bepaalde onderwerp.

And you can also use blockquote formatting to cite some wise words.

Ea commodi consequatur quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur vel illum qui dolorem eum fugiat quo voluptas nulla pariatur at vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos.