"Kanker is geen ziekte", het is een genezingsmechanisme.

24-03-2019

Ik ben dol op klokkenluiders, vooral als het geschreven staat, en die eindelijk eens de waarheid op tafel gooien. iedereen wordt massaal voor de gek en van de domme gehouden, maar de logica overwint.

Het boek 'Kanker is geen ziekte' van Andreas Moritz heeft mij nog meer doen overtuigen dat de medische en de farmaceutische industrie niet met de waarheid komen en ons niet aanmoedigen maar ontmoedigen.  De achterliggende oorzaak wordt door velen niet erkend. 

Een pasgeboren baby wordt vanaf zijn eerste levensjaar tot volwassenheid ingeënt met cocktail's aan virussen, kwik, aluminium, formaldehyde ( kanker verwekkend)  en andere chemische stoffen. Wel 35 keer tot aan volwassenheid. Het immuunsysteem wordt aangetast, het spijsverteringsysteem werkt niet optimaal. In de loop van de levensjaren wordt er slecht op het voedingspatroon gelet (80% uit de supermarkt heeft geen voedingswaarden), er volgen diverse klachten en opstapelingen van giftige stoffen in het lichaam, de lever wordt verzadigd, de alvleesklier kan geen insuline meer produceren, luchtwegen voldoen niet meer optimaal, hart ritme stoornissen, vermoeidheid, slapeloosheid, bloedvaten die dicht slippen, hoge bloeddruk, cholesterol verhoging, diabetes type 2, noem het maar op, het lichaam krijgt niet de nodige voedingsstoffen om optimaal te kunnen functioneren, voor alles wordt er dan nog eens een medicijn ontwikkelt ( chemisch) die u weer zou moeten slikken om het zogenaamd weer op orde terug te krijgen, maar helaas worden de klachten erger, en als gevolg misschien kanker maar daar is ook weer chemisch iets voor om uw sterven te versnellen en niet met een volwaardig sterven maar met veel leed. Er is geen patiënt die er beter van wordt alleen de farma industrie wordt er $$$$ rijk van. Wij zijn als mensheid een proefpersoon op de wereld. Daar werkt ook de overheid aan mee. Blijf uit de buurt van uw arts zolang het kan en zoek zelf naar de oorzaak. Vertrouw uw arts maar niet de medicijnen.

Vrije radicalen:

Vrije radicalen zijn al vanaf het begin van het leven op aarde aanwezig geweest.                          Waarom  zouden dan nu bij 1 op de 2 mensen tot kanker leiden wanneer maar 100 jaar geleden slechts 1 op de 8000 mensen hetzelfde lot trof? Zijn vrije radicalen in de afgelopen 100 jaar dan veel kwaadaardiger geworden, nog gretiger om ons dood te oxideren? Het antwoord is grondhartig: "Nee!" Vrije radicale oxideren en vernietigen alleen wat al zwak is en mogelijk het lichaam beschadigt. Ze vallen nooit gezond, vitaal celweefsel aan. Zwakke of afgeleefde cellen en opgehoopte afvalproducten van de stofwisseling - wat het lymfstelsel normaal gesproken zonder problemen kan verwijderen - worden een probleem wanneer die in de weefsels vast komen te zitten en de vrije radicalen en het verspreiden van besmettelijke micro-organismen zijn daarom de beste alternatieven voor de reinigings- en zuiveringsinspanningen van het lichaam, vooral wanneer het immuunsysteem al in gevaar is.

Hoe vaker infecties door medisch ingrijpen worden voorkomen of onderdrukt, des te minder efficiënt de lever, de nieren, het immuunsysteem, het lymfstelsel en het spijsverteringsstelsel in het vrijhouden van het celweefsel van nadelige en schadelijke afzettingen worden. Maar infecties en vrije radicalen werken niet alleen als reinigers; pijn dient ook als hulp bij de genezing. Pijn is niets anders dan een signaal dat aangeeft dat het lichaam actief bij een genezingsreactie is betrokken die de reparatie van beschadigd weefsel en zelfreiniging omvat. Door pijn met medicijnen te onderdrukken, veroorzaak je kortsluiting in de interne communicatie en de genezingsmechanismen van het lichaam en dwing je het lichaam eigenlijk om zijn eigen afval vast te houden en er uiteindelijk in te verstikken. Kanker is een natuurlijk gevolg van het moeten omgaan met een dergelijke schrijnende, onnatuurlijke situatie.


https://www.succesboeken.nl/Inkijken/9789492665218.pdf

(Wordt vervolgd)

Kurkuma het "wondermedicijn" van de natuur


In India, waar kurkuma algemeen in het voedingspatroon voorkomt, komen de vier in de Verenigde Staten meest voorkomende vormen van kanker (van de borst, de dikke darm, de prostaat en de longen) 10 maal minder vaak voor.

Dit komt voornamelijk door kurkuma waarvan de kankerbestrijdende voordelen inmiddels goed zijn gedocumenteerd.

Slechts 9 tot 12 gram kurkuma-extract per dag kan genoeg zijn om een krachtige kankerbestrijdend voordeel te bieden. Volgens onderzoek helpt kurkuma ook om het cholesterolgehalte te verlagen; en om diabetes, de ziekte van Alzheimer, MS, de vorming van tumoren, reumatische artritis en hiv te onderdrukken, en naast andere dingen ook wondgenezing en de galproductie te versterken. En als extra bonus smaakt het ook nog eens lekker. Dat is nog eens een slim gezond worden! Verwerk kurkuma dagelijks in uw soep, vlees, sauzen enz.

Hoe kan ik mezelf beschermen? (Andreas Moritz)


Wanneer we aan alle verschillende manieren denken waarop ons lichaam dagelijks aan gifstoffen wordt blootgesteld, is het makkelijk om gefrustreerd te raken. Er zijn echter een aantal manieren waarop jezelf en je gezin kunt beschermen.

* Zorg ervoor dat je meer dan voldoende water drinkt! De meeste mensen drinken gewoonweg niet genoeg water om het lichaam zichzelf te laten reinigen.

* Reinig minstens één keer per jaar je lever, dikke darm, nieren en galblaas.

* Sla je eten in glazen bakjes op in plaats van in plastic bakjes.

* Gebruik uitsluitend natuurlijke schoonmaakproducten in je huis. Azijn en sinaasappelolie zijn uitstekende natuurlijke schoonmaakmiddelen. Natuurwinkels en ook sommige supermarkten hebben natuurlijke schoonmaakmiddelen in het schap staan.

* Vermijd conventionele of gekweekte vis die vaak met pcb's en kwik zijn vervuild.

* Vermijd alle bewerkte voedingsmiddelen en kunstmatige toevoegingen aan voedsel, inclusief kunstmatige zoetstoffen en MSG (ve-tsin).

* Gooi je antiaanbakpannen weg en ga voor veiligere pannen zoals keramische en glazen pannen.

* Test je kraanwater en installeer zo nodig filters (inclusief voor je bad en douche).

* Vermijd synthetische geuren, kunstmatige luchtverfrissers, droogdoekjes, wasverzachters, enz.

* Ga over op natuurlijke shamppo, tandpasta, deodorant en cosmetica, gebruik zo mogelijk biologische producten.

* Gebruik in huis waar mogelijk groene, niet giftige alternatieven voor gewone verf en vinyl.

* Gebruik geen, of zo weinig mogelijk medicijnen, zowel op recept als vrij verkrijgbaar, vermijd tevens vaccins.

* Vermijd chemische pesticiden en insectenverdrijvers die N,N-diethyl-meta-tolueenamide (DEET) bevatten.