"Kanker is geen ziekte", het is een genezingsmechanisme.

24-03-2019

Ik ben dol op klokkenluiders, vooral als het staat geschreven en die eindelijk eens de waarheid op tafel gooien. iedereen wordt massaal voor de gek en van de domme gehouden, maar de logica overwint.

Het boek 'Kanker is geen ziekte' van Andreas Moritz heeft mij nog meer doen overtuigen dat de medische en de farmaceutische industrie niet met de waarheid komen en ons niet aanmoedigen maar ontmoedigen.  De achterliggende oorzaak wordt door velen niet erkend. 

https://www.succesboeken.nl/Inkijken/9789492665218.pdf

(Wordt vervolgd)

Kurkuma het "wondermedicijn" van de natuur


In India, waar kurkuma algemeen in het voedingspatroon voorkomt, komen de vier in de Verenigde Staten meest voorkomende vormen van kanker (van de borst, de dikke darm, de prostaat en de longen) 10 maal minder vaak voor.

Dit komt voornamelijk door kurkuma waarvan de kankerbestrijdende voordelen inmiddels goed zijn gedocumenteerd.

Slechts 9 tot 12 gram kurkuma-extract per dag kan genoeg zijn om een krachtige kankerbestrijdend voordeel te bieden. Volgens onderzoek helpt kurkuma ook om het cholesterolgehalte te verlagen; en om diabetes, de ziekte van Alzheimer, MS, de vorming van tumoren, reumatische artritis en hiv te onderdrukken, en naast andere dingen ook wondgenezing en de galproductie te versterken. En als extra bonus smaakt het ook nog eens lekker. Dat is nog eens een slim gezond worden! Verwerk kurkuma dagelijks in uw soep, vlees, sauzen enz.

Hoe kan ik mezelf beschermen? (Andreas Moritz)


Wanneer we aan alle verschillende manieren denken waarop ons lichaam dagelijks aan gifstoffen wordt blootgesteld, is het makkelijk om gefrustreerd te raken. Er zijn echter een aantal manieren waarop jezelf en je gezin kunt beschermen.

* Zorg ervoor dat je meer dan voldoende water drinkt! De meeste mensen drinken gewoonweg niet genoeg water om het lichaam zichzelf te laten reinigen.

* Reinig minstens één keer per jaar je lever, dikke darm, nieren en galblaas.

* Sla je eten in glazen bakjes op in plaats van in plastic bakjes.

* Gebruik uitsluitend natuurlijke schoonmaakproducten in je huis. Azijn en sinaasappelolie zijn uitstekende natuurlijke schoonmaakmiddelen. Natuurwinkels en ook sommige supermarkten hebben natuurlijke schoonmaakmiddelen in het schap staan.

* Vermijd conventionele of gekweekte vis die vaak met pcb's en kwik zijn vervuild.

* Vermijd alle bewerkte voedingsmiddelen en kunstmatige toevoegingen aan voedsel, inclusief kunstmatige zoetstoffen en MSG (ve-tsin).

* Gooi je antiaanbakpannen weg en ga voor veiligere pannen zoals keramische en glazen pannen.

* Test je kraanwater en installeer zo nodig filters (inclusief voor je bad en douche).

* Vermijd synthetische geuren, kunstmatige luchtverfrissers, droogdoekjes, wasverzachters, enz.

* Ga over op natuurlijke shamppo, tandpasta, deodorant en cosmetica, gebruik zo mogelijk biologische producten.

* Gebruik in huis waar mogelijk groene, niet giftige alternatieven voor gewone verf en vinyl.

* Gebruik geen, of zo weinig mogelijk medicijnen, zowel op recept als vrij verkrijgbaar, vermijd tevens vaccins.

* Vermijd chemische pesticiden en insectenverdrijvers die N,N-diethyl-meta-tolueenamide (DEET) bevatten.