Onnatuurlijke voedingsmiddelen en dranken.

In de Verenigde Staten produceert de voedingsindustrie meer dan 40.000 verschillende voedingsproducten, waarvan de overgrote meerderheid geen of een zeer beperkte voedingswaarde heeft. (Ook in de rest van de wereld) Sterk bewerkte, geraffineerde, verbeterde, versterkte, geconserveerde, gearomatiseerde, voorgekookte, genetisch gemodificeerde, met gas behandelde, bestraalde, met een magnetron verhitte en op andere manieren veranderde voedingsmiddelen hebben het algemene effect van het uithongeren van lichaamscellen.

Kanker is het gevolg van een toenemende verhongering van cellen. Het treedt op wanneer het lichaam niet langer krijgt wat het nodig heeft om volgens het oorspronkelijke ontwerp te groeien.

Om te kunnen overleven en te voorkomen dat organen vanwege ernstige ondervoeding en een ernstige energietekort instorten, blijft er voor de celkern niets anders over dan om te muteren en anaeroob te gaan functioneren.Een anaerobe cel is net een zieke dakloze die, vervreemd van de samenleving, leeft van ontbonden en giftig voedsel dat de welvarende, gezonde leden van de samenleving als afval hebben achtergelaten. De voedingswaarde van het typische hedendaags voedingspatroon is niet meer dan nutteloze troep.

Bijvoorbeeld: friet of chips. Hoewel bekend is dat ze, naast schadelijke toevoegingen en conserveermiddelen, ook kankerverwekkende vetten bevatten, consumeren miljoenen westerse kinderen en volwassenen daar dagelijks grote hoeveelheden van.Probeer eens experiment: neem de volgende keer als je een McDonalds of een ander fastfoodrestaurant friet bestelt een beetje mee naar huis en leg dat ergens buiten neer. Je zult zien dat de friet niet zal ontbinden of zelfs van kleur veranderen ( in tegenstelling tot friet die van verse aardappelen is gemaakt, die zeer snel krimpt, grijs wordt en beschimmelt. Herhaal dit experiment nu eens met een hamburger. De hamburger blijft ook jarenlang intact zonder te bederven. Geen enkele bacterie zal zelfs maar proberen die hamburger af te breken. (zie de onderstaande Engelstalige video's en je weet waarom). 
https://www.youtube.com/watch?v=rbZBJT358_Y of tik in het zoekveld van YouTube.com 'McDonalds 19 chemicals in voor meer informatie.
Deze en andere gefabriceerde voedingsmiddelen, zoals bijvoorbeeld margarine, worden gemaakt om eeuwig goed te blijven, perfect geconserveerd, zodat ze een langdurige fabricageproces en het vervoer kunnen doorstaan en veilig voor de consument zijn.Vraag jezelf al met wat voor chemicaliën deze voedingsmiddelen doordrenkt moeten zijn om ze in staat te stellen zelfs bacteriën en schimmels te weerstaan? 

 En wat kan het lichaam in hemelsnaam doen om deze chemische toevoegingen te verteren? Helemaal niets. Als je geluk hebt gaan ze zonder te verteerd te worden door het darmstelsel heen (diarree); het is echter waarschijnlijk dat ze een verstoppend effect hebben en zich in de darmen ophopen, zoals aan de enorm uitgezette buiken van degene die geregeld dat Frankensteinvoedsel eten, te zien is. En omdat het eten van deze voedingsmiddelen ernstige tekorten aan voedingsstoffen veroorzaakt, zorgen ze ook voor hunkering naar eten die nooit te verzadigen is. 

De voedingsindustrie kent dit smerige geheim en voldoet aan de alsmaar toenemende vraag dergelijk gemaksvoedsel door een nog grotere verscheidenheid aan likkebaardende producten te produceren die met name mensen met overgewicht of obesitas aantrekkelijk zijn. 

Opvallende slogans hebben het over cholestrolarm, vetvrij, zoutarm, weinig caloriën en suikervrij. Hoewel deze voedingsmiddelen uitermate aantrekkelijk voor de smaakpapillen zouden zijn, zorgen chemische toevoegingen en smaakstoffen ervoor dat ze heerlijk smaken. Chemische toevoegingen zijn kankerverwekkers. 

Meer weten over uw voeding: zie Bron: A.Moritz Kanker is geen ziekte.