K v K 70718032

BTW:NL074668596B01

U kunt uw factuur indienen bij uw verzekeraar. De vergoeding die u krijgt is afhankelijk van uw polisvoorwaarden en of uw verzekeraar een vergoeding geeft voor orthomoleculaire suppletie therapie.

Helaas worden natuurlijke supplementen niet vergoed. ( deze aankoop staat gelijk aan het kopen in een drogisterij) Alleen is mijn voedingssupplementen assortiment een select uitgekozen product.

 

Anke Janssen gediplomeerd en gecertificeerd orthomoleculaire  suppletie therapeute. Tevens Mico therapeut, mico betekent paddenstoelen extracten therapie.

Mijn naam is Anke Janssen en ben 66 jaar, ben geboren en getogen in Stein waar ik een fantastische jeugd heb mogen beleven. Mijn opvoeding die ik heb ervaren was heel plezierig in oud Stein bij de patersberg en het kasteel in Stein.  Ik heb  diverse scholen doorlopen zoals,  gediplomeerd costumaire, MHNO en CIOS. Cursus orthomoleculaire suppletie therapie gevolgd en met succes afgerond met certificaat en diploma, als therapeute gestart in 2017 in Meers Elsloo. Mijn ervaringen door de jaren heen heeft geleid tot deze bemiddeling in gezonde en juiste orthomoleculaire suppletie therapie, de voeding die mij persoonlijk geholpen heeft bij poly artrose( in alle gewrichten) en fibromyalgie. Mijn eigen aandoeningen zijn door de aanpak van goede voeding zonder toevoegingen en veel zelfgemaakte voeding, met supplementen sterk verbeterd zodat mijn dagelijkse bezigheden niet met deze aandoeningen beperkt hoeven te zijn.  Veel wandelen en fietsen is mijn grootste hobby en het liefst lange afstanden met mijn hond. Mijn motto is: Start vandaag nog, uw lichaam en uw leven is het waard. Natuurlijke voeding draagt meestal geen label of etiket, maar voeding draagt bij aan een gezonder leven. Voeding is uw medicijn, medicijn is uw voeding. 


Houd uw lichaam in balans, voorkomen is beter dan genezen.