Colloïdaal zilver 500cc

Niet in voorraad

Wat is colloïdaal zilver 10 PPM?

Colloïdaal zilver heet ook wel nanozilver. Het is een vloeibare suspensie bestaande uit elektrisch geladen microscopisch kleine zilver- of gouddeeltjes in gedistilleerd water. Deze zilver- of gouddeeltjes kunnen in water blijven suspenderen (zweven) zonder kunstmatige toevoegingen of stabilisatoren. Dit is ionisch colloïdaal zilver, het meest voorkomend en eenvoudig te maken. Het is een smaak-en geurloos product. De goud-of zilverdeeltjes, zijn zo klein dat ze geen toxische belasting hebben op het lichaam en dus veilig in gebruik.

Tip van ons: dit formaat is een mooi cadeau aan iemand die baat heeft bij de vele toepassingen van colloïdaal zilver 10 PPM.

Hoe wordt colloïdaal zilver 10 PPM toegepast?

Colloïdaal zilver 10 PPM heeft vele toepassingen. Wij sturen een gebruiksaanwijzing mee bij uw bestelling, aangezien de wet ons hier verbiedt de specifieke toepassingen te noemen of advies te geven. In heel algemene termen: een colloïdale oplossing werkt doorgaans energie verhogend en zuiverend op een groot aantal bacteriën en aandoeningen.

Voorbeelden van toepassingen door gebruikers van colloïdaal zilver 10 PPM:

  • Voor en na het tandpoetsen zou u het tweemaal in de mond kunnen sprayen. Vergeet niet na gebruik ook de tandenborstel even te sprayen.
  • Voor onderweg om water te zuiveren of om op de huid te sprayen.
  • Bij lichte ongemakken op de huid.
  • Wij horen dat veel mensen het gebruiken als deodorant.
  • Geschikt tegen de bekende irritaties en multi-inzetbaar.
12.95 €